Oppskriften ble sendt inn av Line Cecilie
Tro det eller ei, men følger du denne oppskriften vil du ikke merke forskjell på
brownies med eller uten gluten. Men pass på.. Disse er så gode at det kan fort bli farlig i lengden :)

Ingredienser:
- 100 g smør (egnet for baking)
- 100 g sjokolage (helst mørk kokesjokolade)
- 2 dl brunsukker
- 1 dl hvalnøttkjærner, finhakket
- 2 gårds-egg
- 1 ts bakepulver
1,5 dl glutenfri mel (finnes mange varianter)
Slik gjør du:
1. Sjokolade smeltes i en liten kasserolle.
2. Når sjokoladen er smeltet, legger du oppi smøret for smelting og visp sammen
3. Bland inn eggene og visp godt før du tilsetter glutenfritt mel, bakepulver, brunsukker og hvalnøtter.
4. Når alt er mikset godt sammen, finner du en form gjerne firkantet og heller kakedeigen oppi. Ovnen skal være forvarmet på 175 grader. Stekes i ca 25 min - kommer litt an på hvor høy brownies kaken blir i formen.
La Brownies kaken stå i kjøleskapet over natten før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar