onsdag 22. mai 2013

Nydelig Brownies oppskrift




Det skal virkelig noe ekstra til for å kunne kalle noe for den beste! Her er brownies oppskriften som garantert vil være en vinner!


Det som klassifiserer en meget god Brownie, er dens konsistens, smak og ikke minst den følelsen du sitter igjen med etter å ha spist "kaken".
Om du ønsker et perfekt resultat, uansett hvilken oppskrift du følger, er steketiden den aller viktigste biten for å få en riktig god brownie.

Brownies med macedamian på et fat
Ingredienser:
2 dl flytende margarin
3 egg
2 ts vaniljesukker
3,5 dl farin/ sukker
2,5 dl siktet hvetemel
5 ss (toppet) bakekakao
50 g macademian nøtter, grovhakket. Kan også bruke valnøtter.
150 g revet marsipan

Slik gjør du:
1. Bland egg, sukker og margarin til en lett og luftig røre.
2. Mel, kakao, mecedamian og vaniljesukker blandes først sammen for seg selv i en egen bolle før den helles i det våte og røres inn.
3. Vend til slutt inn marsipanen.
4. Hell over i en langpanne kledd i bakepapir. Sett i midterste rille på 175 grader. La stå mellom 20-30 min (varierer fra stekeovn til stekeovn). Når du tror den begynner å bli ferdig, stikker du en gaffel i deigen. Det er like før deigen begynner å slippe gaffelen lett, at den er ferdig.
Viktig: Det er bedre å ta ut av ovnen litt for tidlig enn litt for sent!
Tips: Ønsker du å gjøre noe ekstra ut av "desserten" kan du eventuelt servere med en kule med vaniljeis på hvert enkelt fat med et mint blad.

Andre nettsider som tilbyr gode relaterte oppskrifter:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar